Jaga lugu:

Reisija Brüsseli lennujaamas: siin valitseb kaos

Brüsseli Zaventemi lennujaamas valitseb kaos. Osa inimesi on lennujaamast ära sõidutatud, kuid osa on endiselt lennujaamas.  Foto: Scanpix/Reuters

Brüsselis elava eestlanna Anu Sieberki slovakist sõber on siiani Brüsseli lennujaamas lõksus ja ütleb, et infot neile ei jagata.

“Mu slovakist sõber, kes pidi hommikul Poola ärikohtumisele lendama, on siiani lennujaamas,” ütles Brüsselis tennisetreenerina töötav Anu Sieberk, kes sai hommikul esimese asjana samalt sõbralt sõnumi. “Talle tuli lennujaamas teade, et airport is being bombed ja neid evakueeritakse. Ta on siiani lennujaamas. Ta ise oli rahulik, kuid ütles, et lennujaamas valitseb suur kaos, töötajaid näha pole ja ei jagata infot.”

Sieberk jälgib uudiseid, sõbrad helistavad teineteisele ja uurivad, kas kõik on elu ja tervise juures. “Ootame. Transport seisab, riskitase on kõrge. Püsime kodus,” lausus ta ja lisas, et viimasel ajal ollakse Brüsselis ettevaatlikud. “Info liigub suust suhu ning inimesed hoiavad jooksvalt teineteist asjadega kursis. Minul pole õnneks kesklinna asja olnud. Hoian eemale.”

Jaga lugu:
Hetkel kuum