Mari Mets • 29. märts 2016
Jaga lugu:

Raivo Hein: LHVst võiks saada korralik rahvaaktsia

LHV nõukogu liige Raivo Hein.  Foto: Andras Kralla

LHV nõukogu liige Raivo Hein plaanib märkida lisaks LHV aktsiaid umbes 100 000 euro eest ning soovitab sama teha kõikidel teistel Eesti inimestel, et nende raha ei läheks hoiustel või arvelduskontodel niisama hapuks.

Heinale kuulub tema ettevõtte kaudu praegu 2,3% osalus LHVs ning ta ütles, et plaanib aktsiaid juurde märkida, sest vaatab pidevalt soodsaid investeerimisvõimalusi, mis tulevikus mõnusat tulu peaksid tooma.„Nii palju, kui mul vaba raha on, võin sinna panna ja eks pärast ole näha, mis mulle antakse,“ lausus ta.

Hein selgitas, et tegelikku investeeringu mahtu ei saa veel öelda, sest see oleneb ostjate huvist. „Alles hiljem jaotatakse valemi järgi aktsiaid soovijate vahel ära ning selgitatakse, kellele on mis garanteeritud ja kellele mitte,“ ütles ta.

Hein lisas, et kõik LHV aktsiate emissioonid on toiminud kahekordse raamatupidamisliku väärtuse pealt ning panga aktsia hind on alati täis märgitud ja isegi üle märgitud. „Meil on hea kaup, mida me pakume, ja heale kaubale leidub alati ostja.“

Ära lase raha hapuksHein avaldas lootust, et LHV aktsiast saab üks hea ja korralik rahvaaktsia, millel on korralik käive, hea likviidsus ja mis ilmselt maksab ka hästi dividende. „Võimalikult paljud Eesti inimesed võiksid sellest osa võtta. Need miljardid, mis hoiustel või arvelduskontodel niisama hapuks lähevad, oleks hea investeerida sellisesse kohta, mis annab ka majandusele jälle väikese taganttõuke,“ rääkis ta.

Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum