Äripäev • 4. aprill 2016
Jaga lugu:

Hansapakend vahetas nime

Pakendite ümbertöötlemisliin.  Foto: Raul Mee

Eesti juhtiv paberitoodete hulgimüüja Antalis AS ning pakenditooteid ja -lahendusi pakkuv Hansapakend OÜ viisid aprilli alguses lõpule 2015. aasta juulis alanud ühinemisprotsessi.

Aprillist jätkatakse tegutsemist Antalis AS nime all Antalise ruumides, teatas Antalise tegevjuht Aivo Vellamäe.

Antalise pakendivaldkond koondab neli peamist tegevussuunda: pakkematerjalide ja -seadmete müük, liimide ja liimimisseadmete müük, markeerimislahendused, pakkeseadmete ning -süsteemide hooldus. Lisaks pakub ettevõte nõustamist ja koolitust.

Antalise kontserni pakenditoodete kogukäive ületab 450 miljonit eurot. Hansapakend OÜ omandamine oli osa Euroopa juhtiva paberi, pakenditoodete ja visuaalse kommunikatsiooni materjalide hulgimüügikontserni Antalis strateegiast tugevdada turupositsiooni pakenditoodete valdkonnas.

Jaga lugu:
Hetkel kuum