Aare Targa büroo jooksis laiali

13. aprill 2016, 15:10
Tark Grunte Sutkiene partnerid lõid uue büroo TGS.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160413/NEWS/160419884/AR/0/advokaat.jpg

Eesti ühe teenekama advokaadi Aare Targa juhitud büroo jooksis laiali. Nimelt toimus Tark Grunte Sutkiene advokaadibüroo jagunemine kokkuleppel, mille tulemusel büroo 23 advokaadist jätkavad 16 advokaati ja juristi uues büroos.

Advokaadibüroo Tark Grunte Sutkiene partnerid Hannes Vallikivi, Erki Kergandberg, Toomas Taube, Margo Lemetti, Piret Blankin ja Rolan Jankelevitš asutasid uue advokaadibüroo TGS. Büroos on 16 advokaati ja juristi. Lisaks loetletuile lisandusid partnerite ringi Elmer Muna ja Andres Siigur.

Aare Tark saatis omakorda pressiteate, kus selgus, et alates 1991. aasta maikuust tegutsev Baltikumi üks juhtivaid advokaadibüroosid TARK saab viis uut partnerit – büroo partneriteringi lisanduvad Allar Aru, Tanel Tark, Marit Savi, Hannes Küün ja Lada Riisna. Advokaadibüroo juhtivpartnerina jätkab Aare Tark.

Mõlemal bürool on koostööpartnerid ka Lätis ja Leedus.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. April 2016, 15:11

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing