AGA laiendab Eestis oma keskust

13. mai 2016, 08:54
Tugiteenuste keskus (pilt on illustratiivne).
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160513/NEWS/160519860/AR/0/telefonikeskus.jpg

Põhjamaade ja Baltikumi gaasiettevõte AGA laiendab oma tugiteenuste osa Eestis ning loob siia vähemalt 40 uut töökohta ning alanud on aktiivne värbamine, teatas ettevõte.

AGA viib Skandinaavia riikides läbi ümberkorraldusi ning selle tulemusena plaanib oma Tallinna jagatud teenuste keskusesse palgata uusi töötajaid. Siinne keskus pakub tugiteenuseid Soomele, Rootsile, Norrale, Taanile, Eestile, Lätile ja Leedule. 

Ülemaailmsele gaasi- ja tehnoloogiaettevõttele The Linde Group kuuluv AGA Põhja-Euroopa regiooni üksus rajas oma tugiteenuste keskuse Eestisse 2006. aastal. Keskus on võimeline katma ligikaudu 100 tugifunktsiooni, sh tellimise ja tasumisega seotud (order-to-cash) protsessid, teeninduspunktide, IT- ja ostutugi ning aruandlus. Algselt 5 inimesega alustanud keskuses töötab täna 50 inimest.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    13. May 2016, 09:26
    Otsi:

    Ava täpsem otsing