Äripäev • 13. mai 2016
Jaga lugu:

AGA laiendab Eestis oma keskust

Tugiteenuste keskus (pilt on illustratiivne).  Foto: Andras Kralla

Põhjamaade ja Baltikumi gaasiettevõte AGA laiendab oma tugiteenuste osa Eestis ning loob siia vähemalt 40 uut töökohta ning alanud on aktiivne värbamine, teatas ettevõte.

AGA viib Skandinaavia riikides läbi ümberkorraldusi ning selle tulemusena plaanib oma Tallinna jagatud teenuste keskusesse palgata uusi töötajaid. Siinne keskus pakub tugiteenuseid Soomele, Rootsile, Norrale, Taanile, Eestile, Lätile ja Leedule. 

Ülemaailmsele gaasi- ja tehnoloogiaettevõttele The Linde Group kuuluv AGA Põhja-Euroopa regiooni üksus rajas oma tugiteenuste keskuse Eestisse 2006. aastal. Keskus on võimeline katma ligikaudu 100 tugifunktsiooni, sh tellimise ja tasumisega seotud (order-to-cash) protsessid, teeninduspunktide, IT- ja ostutugi ning aruandlus. Algselt 5 inimesega alustanud keskuses töötab täna 50 inimest.

Jaga lugu:
Hetkel kuum