Äripäev • 16. mai 2016 kell 6:43

KP Factory ostis pankrotis konkurendi

KP Factory ja Charlot OÜ enamusosanik Kuno Pindmaa.  Foto: Andres Haabu

Kohila bürootarvete tehas KP Factory OÜ ostis arhiivikarpide, kartongist mappide ja kaante tootja Tammerhaseka Balti OÜ pankrotivara.

Poolte kokkuleppel müügihinda ei avaldata, vahendas KP Factory oma pressiteates.

KP Factory ja Charlot OÜ enamusosaniku Kuno Pindmaa sõnul on KP Factory otsinud investeerimise võimalust tehase enda tootmisega seonduvas valdkonnas. “Haarasime võimalusest, et anda tehasele uus stardipositsioon ning võimalus edulugu jätkata,” lisas ta.

Kohila bürootarvete tehas on üks Rapla maakonna suuremaid tööandjaid, tehasekompleks asub 13hektarilisel territooriumil Kohila alevikus. Tehas annab tööd 58 töötajale. 2015. aasta käive oli 4,45 miljonit eurot, millest 85% oli eksport. 

Charlot on Baltimaade suurim büroo- ning koolitarvete jae- ja hulgimüügiettevõte, omades Eestis, Lätis ja Leedus 50 müügikontorit-kauplust. Grupi eelmise aasta konsolideerimata käive oli üle 20 miljoni euro.

Hetkel kuum