Clintoni edu Trumpi ees kahanes veidi

17. august 2016, 08:40
USA presidendikandidaat Hillary Clinton
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160817/NEWS/160819786/AR/0/AR-160819786.jpg

Reuters/Ipsose küsitlusest selgub, et demokraatide kandidaadi Hillary Clintoni edu vabariiklaste Donald Trumpi ees on 6%.

Alates juuli lõpust on Clintoni toetusprotsent liikunud 41-44 vahel, viimase küsitluse andmeil toetab Clintonit 41% ameeriklastest. Trumpi toetus on olnud mõnevõrra volatiilsem, liikudes 33 ja 39 protsendi vahel. Viimase küsitluse andmeil vastas 35% nendest, kes kindlasti valima kavatsevad minna, et toetavad Trumpi.

Samast küsitlusest selgus ka, et tervelt 24% vastanuist, kes kavatsevad küll valima minna, ei eelista Clintonit ega Trumpi.

Kinnisvaramogul Donald Trump on viimastel nädalatel maailma meediasse jõudnud väga vastuoluliste väljaütlemistega. Ta on korduvalt väljendanud nii moslemite kui immigrantide vastasust. See on kaasa toonud lahkhelid vabariiklaste parteis. 70 parteiliiget saatsid parteikomiteele möödunud nädalal kirja, kus nõutakse, et komitee lõpetaks Trumpi aitamise, kuna tema tegevused ja ütlemised on lahkhelisid tekitavad ning ohtlikud.  

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    17. August 2016, 08:40
    Otsi:

    Ava täpsem otsing