• Jaga lugu:

  Tubaka kättesaadavust tuleb piirata ja kontrollida

  Rimi Eesti Foodi tegevjuhi Anders TorellFoto: erakogu

  Rimi toetab kõiki tegevusi, mis aitavad piirata suitsetamist. Rimi Eesti Food tegevjuhi Anders Torelli sõnul on küsimus selles, mida saaksime teha, et inimesed ei alustaks kunagi selle pahega.

  Rimides on sigaretimüük viidud paljudes kauplustes infoletti, kus on tavaliselt järjekorrad väiksemad ning müüjad saavad rahulikult uurida, kas sigaretiostjal on ikka piisavalt vanust ja millist marki soovitakse osta.
  Minu meelest on selline süsteem mõistlik lahendus – toidukauba ostjad saavad kauplusest väljuda ilma sigaretipakke kuskil nägemata ning ka kassas olev müüja ei pea oma aega tipptunnil raiskama „selle õige“ suitsupaki otsimisele.
  Õhku on visatud idee, kas Eestis ei võiks kauplustes olla sigaretiautomaadid, nii nagu on Rootsis. Seal nimelt ostetakse kassast vastav tšekk, mis pannakse automaati ja saadakse soovitud suitsupakk.
  Sellise süsteemi kasutusele võtmine on aga väga suur investeering ning tekib küsimus, kas see on piisavalt efektiivne, et inimesel ei tekiks kiusatust suitsetajaks hakata või suitsupakki osta.  Samas ei saa välistada, et midagi taolist Eesti kauplustes kunagi ei tule.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Rasmus Pikkani: ärme investeeri nii, nagu homset ei oleks
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Tesla ületas prognoose
Peale börsi sulgumist avaldas teise kvartali majandustulemused elektriautonduse lipulaev Tesla, kes ületas analüütikute ootusi, vahendab Yahoo Finance.
Peale börsi sulgumist avaldas teise kvartali majandustulemused elektriautonduse lipulaev Tesla, kes ületas analüütikute ootusi, vahendab Yahoo Finance.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Automüüjad vaatavad elektrikaubikute käsule altkulmu Lisakulu lööks otse tarbija rahakotti
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.