• Jaga lugu:

  Obama Trumpile: ära vingu

  Barack ObamaFoto: epa

  USA president Barack Obama ütles vabariiklaste presidendikandidaadile Donald Trumpile, et too peaks vingumise lõpetama, sest presidendivalimised on ausad ning läbipaistvad.

  “Ma pole elu jooksul kunagi kohanud olukorda, kus presidendikandidaat kritiseerib valimisi ning valimisprotsessi enne valimiste toimumist. See on pretsedenditu,” kritiseeris Obama. “Kutsun Trumpi üles vingumise lõpetama, selle asemel võiks ta hoopis tegeleda sellega, et hääli juurde saada,” lausus Obama Valges Majas toimunud pressikonverentsil, kus osales ka Itaalia peaminister Matteo Renzi.
  Trump on viimasel ajal meedias figureerinud kõige muu kõrval ka sellega, et on kritiseerinud USA valimiste läbiviimise protsessi ning väitnud, et arvamusküsitluste tulemused on võltsitud ning tema vastu.
  Möödunud reedel peetud kõnes kiitis Obama Clintonit selle eest, et too ei virise ning annab alati endast parima. “Pole vahet, kui palju inimesed teda maha teevad, ta ei näita kellegi suunas näpuga. Selle asemel töötab ta veelgi rohkem ega anna iial alla,” ei olnud Obama Clintoni arvel kiitustega kitsi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Raadiohommikus: Irina Embrich võitudest, Otto Pukk 637% tõusust ning Roman Zaštšerinski koroonapassist
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.