Obama Trumpile: ära vingu

19. oktoober 2016, 09:00
Barack Obama
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20161019/NEWS/161019682/AR/0/AR-161019682.jpg

USA president Barack Obama ütles vabariiklaste presidendikandidaadile Donald Trumpile, et too peaks vingumise lõpetama, sest presidendivalimised on ausad ning läbipaistvad.

“Ma pole elu jooksul kunagi kohanud olukorda, kus presidendikandidaat kritiseerib valimisi ning valimisprotsessi enne valimiste toimumist. See on pretsedenditu,” kritiseeris Obama. “Kutsun Trumpi üles vingumise lõpetama, selle asemel võiks ta hoopis tegeleda sellega, et hääli juurde saada,” lausus Obama Valges Majas toimunud pressikonverentsil, kus osales ka Itaalia peaminister Matteo Renzi.

Trump on viimasel ajal meedias figureerinud kõige muu kõrval ka sellega, et on kritiseerinud USA valimiste läbiviimise protsessi ning väitnud, et arvamusküsitluste tulemused on võltsitud ning tema vastu.

Möödunud reedel peetud kõnes kiitis Obama Clintonit selle eest, et too ei virise ning annab alati endast parima. “Pole vahet, kui palju inimesed teda maha teevad, ta ei näita kellegi suunas näpuga. Selle asemel töötab ta veelgi rohkem ega anna iial alla,” ei olnud Obama Clintoni arvel kiitustega kitsi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. October 2016, 09:19

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing