Delovõje Vedomosti saab uue peatoimetaja

Ajakirjanik Alyona Stadnik asub juhtima Äripäeva sõsarlehte Delovõje Vedomosti.  Foto: Raul Mee
Äripäev • 1. detsember 2016 kell 10:24

Homsest asub Äripäeva venekeelse sõsarlehe ja uudisteveebi Delovõje Vedomosti peatoimetajaks Alyona Stadnik.

Alyona Stadnik on töötanud Äripäevas ajakirjanikuna kuus aastat ja on valitud ka Äripäeva aasta ajakirjanikuks. Tema ülesandeks saab arendada jõuliselt edasi venekeelsetele juhtidele ja ettevõtjatele suunatud meediatooteid nii veebis kui ka paberil.

Äripäeva peadirektor Igor Rõtov ütles, et Delovõje Vedomosti pole kunagi olnud pelgalt venekeelne Äripäev. "Teemade valiku ja juhtkirja seisukohad on alati olnud peatoimetaja ja venekeelse toimetuse otsustada, kelle ainsaks kriteeriumiks on võimalikult paremini teenida oma lugejate huvisid. Meil töötavad suurepärased ajakirjanikud nagu Anastasija Tido, Jaroslav Tavgen ja Elkond Liebman."

Ametist lahkub Delovõje Vedomosti senine peatoimetaja Oksana Kabrits. "Tunnustame teda väga suure panuse eest, mida ta on väljande arendamisesse pika aja jooksul andnud," teatas Rõtov.

Viimased aastad on Alyona Stadnik olnud Äripäeva uuriva toimetuse ajakirjanik. Ta on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli Tallinna Kolledži majandusarvestuse erialal. Enne Äripäeva osales ta kolm aastat Southwesterni suveprogrammis.

Venekeelseid äriuudiseid saab lugeda Delovõje Vedomosti kodulehel.

Hetkel kuum