Äripäev • 17 mai 2017

Saaremaasse armunud hiinlane avab Kuressaares restorani

Dumplingud  Foto: PantherMedia/Scanpix

Kuressaares asutati hiljuti ettevõte nimega Eestina Group OÜ, mille juhatuse liikme Yingchao Fei sõnul kaalub ta siin restorani avamist.

Saarte Hääl kirjutas, et Yingchao Fei on Kuressaaret mitu korda külastanud ning kavatseb tulla Saaremaale suve veetma. Et aga kohapeal süüa just nii, nagu Hiinas süüakse, otsustas ta siin koos sõbraga restorani avada.

Hiina ettevõtja oma uuest restoranist väljaandele täpsemalt ei rääkinud, mööndes, et asi on idee tasandil. “Mu sõbral on Hiinas mitmeid söögikohti, ta on selles äris päris kogenud,” kinnitas Yingchao Fei. “Arvangi, et mina ise jään edaspidi ka Kuressaares pigem kliendiks, kes seda uut kohta külastab ja n-ö sõbrasoodust saab,” naljatas ta.

Hetkel kuum