Äripäev • 21. juuni 2017 kell 6:24

Aivar Rehest saab uuesti pangajuht

Aivar Rehe  Foto: Andras Kralla

Varem Danske Banki siinset filiaali juhtinud ning Hansapanga ja Hoiupanga juhtkonda kuulunud Aivar Rehest saab suure tõenäosusega Bigbanki uus juht, kirjutab Ekspress.

Rehe ütles Ekspressile, et töötab praegu pangas nõukogu nõunikuna, sest tegevjuhi amet eeldab finantsinspektsioonilt loa saamist. Bigbanki praegune juht Kaido Saar teatas, et lahkub ametist 1. septembril.

Rehe juhtis kevadeni raskustes piimakontserni Tere, kuhu ta saadeti võlausaldajatest pankade ülesandel.

Rehe lahkus Danske filiaalist 2015. aastal. Tollal ta lahkumise põhjustest rääkida ei tahtnud. Märtsis kirjutas Postimees, et Rehe lahkus Danskest seoses rahapesuvastase võitluse reeglite järgimist puudutanud ettekirjutusega.

Hetkel kuum