• Jaga lugu:

  Rosentori kasum ulatus 1,6 miljoni euroni

  Rosentor teeb palju tööd ABB kontserni ettevõtetele.Foto: Veiko Tõkman

  Rosentor OÜ kasvatas käivet ja teenis ka korraliku kasumi. Ettevõte teatas, et aasta oli stabiilne, mis avaldus ka majandustulemustes.

  Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, elektrimootorite staatorite mähkimisega tegeleva Rosentor OÜ müügitulu kasvas mullu 6 protsenti, 10,26 miljoni euroni (võrreldes eelneva aastaga). Ärikasum langes 9 protsenti, 1,63 miljoni euroni.
  Mullu töötas firmas keskmiselt 178 inimest, juurde palgati kaks inimest. Käive töötaja kohta suurenes 5 protsenti, 57 636 euroni. Keskmine brutotasu tõusis 8 protsenti, 1214 euroni kuus.
   

  Unknown body type: x-im/content-part infopank

  „Eelmisel aastal jätkas ettevõte töö tegemist Rootsis, Poolas ja Soomes asuvatele ABB kontserni ettevõtetele ja Soomes asuvale HTT Group OY-le,“ kirjutas Rosentor tegevusaruandes.
  „Üldiselt oli eelmine aasta stabiilne, mis on näha ka majandustulemustest. Rootsi krooni kursi kõikumised aasta lõikes olulist mõju ei avaldanud,“ kirjutas juhtkond aruandes.
  Ettevõtte omanikud on Olev Suurkask (25 protsenti), Indrek Suurkask (25 protsenti), Vallo Suurkask (24,16 protsenti), Vilja Suurkask (16,68 protsenti) ja Olav Suurkask (9,16 protsenti). Eelmisel aastal võtsid omanikud firmast 1,03 miljonit eurot dividende. 2015. aastal maksti omale dividende 1,11 miljonit eurot.
  Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Goldman Sachs tõstis S&P 500 hinnasihti
Investeerimispanga Goldman Sachsi strateegid tõstsid Standard & Poor’s 500 indeksi selle ja järgmise aasta prognoose, tuues põhjusena välja oodatust paremad kasumid ning madalad intressimäärad, vahendab MarketWatch.
Investeerimispanga Goldman Sachsi strateegid tõstsid Standard & Poor’s 500 indeksi selle ja järgmise aasta prognoose, tuues põhjusena välja oodatust paremad kasumid ning madalad intressimäärad, vahendab MarketWatch.
Kruuda elukoht Iirimaa pealinnas on kesklinna butiikarenduses
Iirimaa maksejõuetusameti kodulehel avaldatud teates ärimees Oliver Kruuda pankroti kohta on tema elukoha aadressiks märgitud uus kortermaja Dublini kesklinnas.
Iirimaa maksejõuetusameti kodulehel avaldatud teates ärimees Oliver Kruuda pankroti kohta on tema elukoha aadressiks märgitud uus kortermaja Dublini kesklinnas.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.