Kadri Põlendik • 1. november 2017 kell 5:25

Rahapesu hirm peletab välisraha

Foto: Shutterstock

Rahapesu hirmus pangad on hakanud karmimalt järgima rahapesu tõkestamise reegleid, mis on teinud olukorra keerulisemaks Eestis äriajamisest huvitatud välismaalastele. Kas see võib välisinvesteeringud Eestist täielikult minema pühkida?

Kui keeruline on olukord tegelikult, mis on tagajärg ja millised võiksid olla lahendused, sellest saab teada täna kell 10 Äripäeva raadios eetris olevast saatest "Triniti eetris". Stuudios on külas advokaadibüroo Triniti vandeadvokaadid Ergo Blumfeldt ja Sten Veidebaum, kes on mõlemad nõustanud välisinvestoreid ja -ettevõtjaid Eestisse investeerimise teemal.

Saade on korduses täna õhtul kell 17 ja laupäeval kell 13. 

Äripäeva raadiot kuuleb sagedusel 92.4 MHz, samuti Äripäeva veebist ja veebirakenduse kaudu, mis on kättesaadav nii Google Playst kui ka iTunesist.

 

Hetkel kuum