investor Toomas • 25. jaanuar 2018
Jaga lugu:
Investor
Ainult tellijale

Investor Toomas: Miks usun jätkuvalt Olympicusse?

Mängulaud kasiinos
Mängulaud kasiinos  Foto: Raul Mee

Minu poole pöörduti küsimusega, miks on minu portfellis endiselt Olympic Entertainmen Group (OEG).

Investor Toomase konverentsil pöördus minu poole lugeja, kes imestas, miks hoian oma portfellis jätkuvalt Tallinna börsil noteeritud OEG aktsiaid. Seda seetõttu, et ettevõtte turuväärtus pole viimasel ajal kuigi palju kasvanud ning ka viimane dividend jäi ootustele alla. Samuti tundis lugeja muret, kuidas võiks OEG kriisile vastu pidada.

Kesised numbrid

Mis puudutab kontserni möödunud aasta numbreid, siis pean lugejaga nõustuma. Kasvas Olympicu turuväärtus vaid 1,69 protsenti ning ka dividend valmistas mulle aasta varasemaga võrreldes pettumuse. Maksti investorile seda vaid 10 senti aktsia kohta, samas kui aasta varem rõõmustati aktsionäre 15sendilise omanikutuluga.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt