Padovani investeeris uude idufirmasse

20. veebruar 2018, 16:23
Adcashi juht Thomas Padovani
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180220/NEWS/180229951/AR/0/AR-180229951.jpg

Eestis tegutsev reklaamitehnoloogia firma Adcash investeerib maksetehnoloogia firmasse Zlick, millel on samuti Eesti juured.

Niroshan Balasubramaniami ja Erki Kolditsa asutatud Zlick arendab teenust, mis peaks tegema inimestele võimalikult lihtsaks veebitelimuste ning tasu eest kuvatava sisu eest maksmise. Firma teenus töötab põhimõttel, et maksete tegemine ei peaks vajama registreerumist ega millegi alla laadimist. Lisaks pakub Zlick enda makseteenuse kõrval ka nõustamist ja äriteabelahendusi, et sisu saaks reaalajas ka analüüsida.

Adcash on varem investeerinud näiteks sõiduteenusesse Taxify. Ettevõtte tegevjuht ja asutaja Thomas Padovani ütles, et Zlick on lahendus, mis võib muuta seda, kuidas meediat tarbitakse ning selle eest makstakse. „Neil on tugev visioon maksete tuleviku kohta meie ärivaldkonnas. See toode on üks lihtsamaid, mida oleme näinud, ning see oleks sisupakkujatele loomulik valik,“ rääkis ta.

Adcashi investeeringust rahastab Zlick enda ülemaailmset laienemist. Sihtrühmas on sisupakkujad, ent ka veebikuulutuste portaalid ning mittetulundusühingud, mis tahavad suurendada veebi kaudu kogutavate annetuste mahtu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. February 2018, 16:23

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing