Äripäev • 19 aprill 2018

East Capital ostis Riias ostukeskuse

ostukeskus Galleria Riga  Foto: Corpore

Kinnisvarafond East Capital Baltic Property Fund III ostab investeerimisfirmadelt Fritrade SE ning Titan Invest A/S Riias asuva ostukeskuse Galleria Riga. Tehingu hind jääb vastavalt leppele konfidentsiaalseks.

Galleria Riga on elustiili, moe ja vaba aja veetmise keskus Riia südames, mis avati 2010. aasta oktoobris. Keskuse 24 300 ruutmeeril tegutsevad teiste hulgas näiteks Rimi, COS, H&M, SuitSupply, Mango, Reserved, LLOYD ja ECCO. Samuti spordiklubi MyFitness ning restoranid. Ostu nõustas advokaadibüroo VILGERTS ning Ernst & Young. Tehingut finantseerib Swedbank.

East Capital Baltic Property Fund III on 2015. aastal loodud kinnisvarafond, mis investeerib ärikinnisvarasse Tallinnas, Riias ja Vilniuses. Fondi omakapital on 100 miljonit eurot ning see on suunatud institutsionaalsetele investoritele. Kinnisvarafondi portfelli kuulub viis investeeringut, millest kolm asuvad Eestis ja kaks Lätis: Vesse jaekaubanduskeskus, Hiltoni hotell ja Nehatu logistikapark Tallinnas ning P5 logistikakeskus ja Galleria Riga Riias.

East Capital on 1997. aastal Rootsis loodud varahaldusettevõte, millel on kontorid Dubais, Hongkongis, Luksemburgis, Moskvas, Oslos, Stockholmis ja Tallinnas. Grupp haldab 3,4 miljardi euro väärtuses vara aktsia- ja kinnisvarafondides.

Hetkel kuum