Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Toompark üürimajadest: riik paneb haritlased kuuti elama

Kinnisvaraanalüütik Tõnu Toompark
Kinnisvaraanalüütik Tõnu Toompark  Foto: Raul Mee

Adaur Grupi omanik ja kinnisvarainvestor Tõnu Toompark ütles riiklike üürimajade projekti kommenteerides, et see võtab arendajatelt motivatsiooni arendamisega tegelda.

„Järjest rohkem levib suhtumine, et küll riik tuleb ja aitab ning sekkub vabale turule,“ nentis ta. „Ma ei ole riigi rahapõletamist nii heleda leegiga kunagi varem näinud, lasen seda vaadates lihtsalt käed rippu – issand, sa näed, aga ei mürista,“ jagus kinnisvaraeksperdil Bigbanki kinnisvarakonverentsil riigi suhtes vaid kriitikat.

Saaks efektiivsemalt

Ka endine rahandusminster ning riigikogu liige Sven Sester tõdes, et tema pole riiklike üürimajade ideed kunagi toetanud. „Mida vähem riiki, seda parem, küll turg asjad paika paneb,“ arvas ta. „Idee laualetoojad aga leidsid, et kusagil on töökohad, aga napib eluaset ning see on vaja luua,“ selgitas Sester.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt