• Jaga lugu:

  Miks tuleb kõvasti raha küsida?

  Ingvar VillidoFoto: Erakogu

  Edukas ettevõtja, joogi ja teadliku muutuse kunsti õpetaja Ingvar Villido leiab, et nn vaimseid õpetusi tuleb inimestele müüa kõrge hinna eest, sest tasuta asju nad ei väärtusta.

  Ingvar Villido tunnistab laupäeval Äripäeva raadio eetris olevas persoonisaates, et õpetas alguses inimesi tasuta, aga siis märkas, et inimesed ei väärtusta seda. Aja jooksul pani ta õpetusele hinnasildid külge – sest ainult nii tunnetavad inimesed, et see on väärtus.
  "Kui ma vaatan võrdlen oma koolitusi Äripäeva omadega, siis ei ole nad üldsegi kallid," muigab Villido. "Ja tegelikult on see hind keskmine." Ikkagi pidavat inimesed vahel pahandama, et hind on nii kõrge ja sellepärast ei saa tulla. "Aga kes keelab inimesel raha koguda?" küsib Villido. "Natuke tuleb ise pingutada, et saada enda kätte need tööriistad ja vahendid, mis mõjutavad tema elu oluliselt paremuse suunas."
  Villido on kindel, et tänapäeval tuleb kõike osta ja tasuta asju ei ole olemas. "Ja no kuulge, kui sa oled ikkagi süsteemi väljatöötamisele kulutanud 25-30 aastat, see on ju pikk aeg," kõneleb ta. "Mina tean, kui suur väärtus sellel õpetusel on, aga inimesed ei tea seda. Ainuke asi, millega seda väärtust saab tõsta, ongi hind, midagi ei ole teha."
  Raha pole aga sugugi ainus, millest saates juttu tuleb. Peale selle saate teada, kuidas teha vihma, minna läbi seina, võtta õhust kuldsõrmuseid ja losse ning olla mitmes kohas korraga. Ootamatute pööretega jutuajamine Eesti võimsaima joogiga, kellele pole võõras miski inimlik – jaa, teda on nähtud liha söömas ja suitsugi tegemas –, paneb eksklusiivse punkti persoonisaadete kevadisele hooajale.
  Ingvar Villido persoonisaade on Äripäeva raadio eetris laupäeval kell kümme. Saatejuht on Vilja Kiisler.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sulev Alajõe: Pärnu majandusarengut takistav oskustööjõu nappus istub haridussüsteemi augus
Kohalikele tugevustele rajatud spetsialistiõpe aitab piirkonda investoritele atraktiivsemaks muuta, kirjutab Eesti 200 esinumber kohalikel valimistel Pärnus Sulev Alajõe vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Kohalikele tugevustele rajatud spetsialistiõpe aitab piirkonda investoritele atraktiivsemaks muuta, kirjutab Eesti 200 esinumber kohalikel valimistel Pärnus Sulev Alajõe vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Algas Arco Vara aktsiate märkimine
Täna algab Arco Vara täiendavate aktsiate märkimise periood, mis kestab oktoobri keskpaigani.
Täna algab Arco Vara täiendavate aktsiate märkimise periood, mis kestab oktoobri keskpaigani.
Tootjahinnaindeks tõusis üle 15 protsendi
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Eesti ükssarvikute asutajad: peagi on Eestis 15 miljardifirmat
Miljardieurose väärtusega arenevaid tehnoloogiafirmasid on Eestis rohkem kui kusagil Euroopas, kuidas saavutatud edu säilitada ja mida saaks riiks selleks ära teha, rääkisid kolmapäeval Äriplaani konverentsil lavale astuvad Eesti ükssarvikute asutajad portaali Foundme.io vahendusel.
Miljardieurose väärtusega arenevaid tehnoloogiafirmasid on Eestis rohkem kui kusagil Euroopas, kuidas saavutatud edu säilitada ja mida saaks riiks selleks ära teha, rääkisid kolmapäeval Äriplaani konverentsil lavale astuvad Eesti ükssarvikute asutajad portaali Foundme.io vahendusel.