• Jaga lugu:

  Miks tuleb kõvasti raha küsida?

  Ingvar VillidoFoto: Erakogu

  Edukas ettevõtja, joogi ja teadliku muutuse kunsti õpetaja Ingvar Villido leiab, et nn vaimseid õpetusi tuleb inimestele müüa kõrge hinna eest, sest tasuta asju nad ei väärtusta.

  Ingvar Villido tunnistab laupäeval Äripäeva raadio eetris olevas persoonisaates, et õpetas alguses inimesi tasuta, aga siis märkas, et inimesed ei väärtusta seda. Aja jooksul pani ta õpetusele hinnasildid külge – sest ainult nii tunnetavad inimesed, et see on väärtus.
  "Kui ma vaatan võrdlen oma koolitusi Äripäeva omadega, siis ei ole nad üldsegi kallid," muigab Villido. "Ja tegelikult on see hind keskmine." Ikkagi pidavat inimesed vahel pahandama, et hind on nii kõrge ja sellepärast ei saa tulla. "Aga kes keelab inimesel raha koguda?" küsib Villido. "Natuke tuleb ise pingutada, et saada enda kätte need tööriistad ja vahendid, mis mõjutavad tema elu oluliselt paremuse suunas."
  Villido on kindel, et tänapäeval tuleb kõike osta ja tasuta asju ei ole olemas. "Ja no kuulge, kui sa oled ikkagi süsteemi väljatöötamisele kulutanud 25-30 aastat, see on ju pikk aeg," kõneleb ta. "Mina tean, kui suur väärtus sellel õpetusel on, aga inimesed ei tea seda. Ainuke asi, millega seda väärtust saab tõsta, ongi hind, midagi ei ole teha."
  Raha pole aga sugugi ainus, millest saates juttu tuleb. Peale selle saate teada, kuidas teha vihma, minna läbi seina, võtta õhust kuldsõrmuseid ja losse ning olla mitmes kohas korraga. Ootamatute pööretega jutuajamine Eesti võimsaima joogiga, kellele pole võõras miski inimlik – jaa, teda on nähtud liha söömas ja suitsugi tegemas –, paneb eksklusiivse punkti persoonisaadete kevadisele hooajale.
  Ingvar Villido persoonisaade on Äripäeva raadio eetris laupäeval kell kümme. Saatejuht on Vilja Kiisler.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Indrek Teder: raha räägib. Endiselt
Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
USA uute kodude müük langes 9 aasta kiireimas tempos Kõrged laenuintressid survestavad nõudlust
USAs langes uute kodude müük aprillis viimase üheksa aasta kiireimas tempos, nõudlust mõjutasid negatiivselt kõrge inflatsioon ning kodulaenu intresside hüppeline tõus, vahendab Bloomberg.
USAs langes uute kodude müük aprillis viimase üheksa aasta kiireimas tempos, nõudlust mõjutasid negatiivselt kõrge inflatsioon ning kodulaenu intresside hüppeline tõus, vahendab Bloomberg.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Töötajad peavad mainekaks tööandjaks energiafirmat, tudengid Microsofti
Töötavate inimeste jaoks on kõige atraktiivsemad tööandjad riigi või kohaliku omavalitsuse infrastruktuuriettevõtted, tudengid hindavad Microsofti Eesti arenduskeskust, LHVd ja Pipedrive’i, näitab Kantar Emori tööandjate maine pingerida.
Töötavate inimeste jaoks on kõige atraktiivsemad tööandjad riigi või kohaliku omavalitsuse infrastruktuuriettevõtted, tudengid hindavad Microsofti Eesti arenduskeskust, LHVd ja Pipedrive’i, näitab Kantar Emori tööandjate maine pingerida.
Parim juht Madis Toomsalu: Eesti parim juht on hoopis mu ema
Konkursi parim juht 2022 ja LHV Grupi juht Madis Toomsalu rääkis tunnustuse teada saamise järel, et peab Eesti parimaks juhiks hoopis oma ema.
Konkursi parim juht 2022 ja LHV Grupi juht Madis Toomsalu rääkis tunnustuse teada saamise järel, et peab Eesti parimaks juhiks hoopis oma ema.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.