Äripäev • 22. juuni 2018
Jaga lugu:

EVR Cargo vahetab nime

EVR Cargo uus nimi on Operail  Foto: Erik Prozes / Äripäev

Riigi raudteetranspordifirma EVR Cargo on otsustanud muuta oma nime rahvusvahelisemaks ja suupärasemaks, alates tänasest on ettevõtte nimi Operail. Uus nimi ja visuaalne identiteet töötati välja koostöös agentuuriga Identity ning läks maksma 24 000 eurot.

„Kaubavedu oli EVR Cargo identiteedi oluline osa, kuid ei ole ammu meie ainus ärivaldkond. Operail arendab jõuliselt edasi oma kolme suurt raudteepõhist suunda: kaubavedu, vagunite renti ning veeremi ehitust ja hooldust. Oleme kujunemas rahvusvaheliselt hinnatud logistika- ja transpordiettevõtteks ning otsime uusi kasvukohti,“ ütles aktsiaseltsi Operail juhatuse esimees Raul Toomsalu teate vahendusel.

„Operail on esimest korda üle mitme aasta kasumikursil ning alates eelmise aasta novembrist jooksvas kasumis. Operaili eesmärk on olla eelistatuim partner nii põhja-lõuna kui ka ida-lääne suunal. See tähendab, et ettevõttel seisab ees senise 1520 mm rööpmelaiuse kõrval areneda teenusepakkujaks ka Euroopas kasutataval 1435 mm rööpmelaiusel,“ ütles Operaili nõukogu esimees Kuldar Leis.

EVR Cargo on alates 2012. aastast tegutsenud eraldisesisva ettevõttena pärast eraldumist Eesti Raudteest. Riigiettevõttes Operail töötab 670 inimest.

Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum