Äripäev • 29. august 2018 kell 10:13

Vaata lõiku uuest telesarjast "Pank"

Priit Võigemast  Foto: Eero Vabamägi, Postimees/Scanpix

ETV avaldas sügishooaja tutvustusel eksklusiivselt ühe katke seriaali "Pank" esimesest osast.

EV100 tähistav kodumaine draamasari "Pank" käsitleb tõsielulisi sündmusi 1990ndate Eestis. Toonaste ajalooliste sündmuste foonil rullub lahti draama, mille osalistel tuleb ümber hinnata nii valuutakursse kui isiklikke väärtusi.Sarja peategelast Toomas Pisukest kehastab näitleja Sergo Vares (Varese puhul räägitakse tema sarnasusest Erkki Raasukesega). Evelin Võigemasti tegelaskujus, finantsjuht Ülle Tammes nähakse Tiina Mõisa, Priit Võigemasti kehastatavas Kalju Tammes aga tema toonast kaasat Jürit.Sarjas teeb kaasa üle saja eesti näitleja. Stsenaristid on Eero Epner ja Tarmo Jüristo, režissöörid Marianne Kõrver, Jan-Erik Nõgisto, Juhan Ulfsak ja Rainer Sarnet, produtsent Paul Aguraiuja."Pank" on ETV eetris juba oktoobrist. Sarja näitamisõigused on juba ostnud ka soomlaste Yle.

Hetkel kuum