Äripäev • 16. september 2018
Jaga lugu:

Raadiohommikus: "Maksa raha!" ja müügirobotid

Foto: Erakogu

Äripäeva raadio hommikuprogrammis tuleb esmaspäeval värskete uudiste kõrval juttu infoturbest ning müügirobotitest.

Olulisematest teemadest ja trendidest infoturbe valdkonnas ning sellest, mis on „Maksa raha!“ hoiatus, räägib Zone.ee residenthäkker Peeter Marvet.

Tallinki kogemusest, kas müügirobot suudab asendada klienditeenindajat, räägib Tallink Grupi kliendikogemuse ja -analüütika üksuse juht Martin Mürk.

Stuudios Äripäeva ajakirjanikud Ken Rohelaan ja Meelis Mandel.

11.00-12.00 „Äripäev eetris“. Lõppenud nädala kuumemate teemade üle arutlevad Aivar Hundimägi, Allan Rajavee ja Kristjan Pruul.

13.00-14.00 „Maksu- ja tolliamet annab nõu“. Alates jaanuarist peab hankija kontrollima ehitustööde riigihangetel pakkuja ja tema alltöövõtja keskmisi töötasusid. Kui ettevõtte töötajate keskmine töötasu on alla 70% sektori keskmisest, võib hankija pakkumise tagasi lükata. Saates tulebki juttu sellest, kuidas muudatus on jõustunud, samuti ümbrikupalkadest ning suvistest kontrollkäikudest. Külas on MTA maksuauditi üksuse juhid Merle Siibak ning Oscar Õun. Saatejuht on Priit Pokk.

15.00-16.00 "Lavajutud". Majanduskonverents „Äriplaan“ saab 20 aastaseks. Selle aja jooksul on konverentsil osalenud tuhandeid Eesti juhte, kes on käinud hankimas enda ettevõtmiste jaoks eluliselt vajalikku infot ning uudistanud, kuidas läheb erinevatel sektoritel. Täna kordame ettekannet eelmiselt „Äriplaanilt“, räägib IT ettevõtja Andres Agasild.

Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum