Äripäev • 16. oktoober 2018 kell 9:18

Salvest sai uue juhi

Senine juht Lauri Betlem jätkab Salvesti nõukogu liikmena.  Foto: Raul Mee

Viis aastat Salvestit juhtinud Lauri Betlem lahkus eile ettevõtte juhatuse liikme ja ettevõtte tegevjuhi ametist ning andis ameti üle seni Salvesti müügi- ja turundusjuhina töötanud Triin Kõrgmaale, teatas ettevõte.

Lauri Betlem jääb Salvestiga seotuks, jätkates Salvesti nõukogu liikmena.

"Viie aastaga oleme käibe kahekordistanud ning ettevõtte on majanduslikult tugevatel jalgadel. Meil on selge tulevikku vaatav strateegia ja uuendusmeelne organisatsioonikultuur selle elluviimiseks. See on hea positsioon, kust ettevõtet efektiivsemaks ja rahvusvaheliselt tugevamaks arendada,“ sõnas Betlem.

Tema kinnitusel on Triin Kõrgmaa tõestanud end hea juhi, julge visionääri ja tugeva strateegina. „Annan Salvesti juhitooli rahuliku südamega üle Triinule,“ lisas Betlem.

Kõrgmaa alustas 2008. aastal Valio Eesti turundus- ja tootearendusosakonnas, kust suundus 2012. aastal HKScan Estoniasse. Pärast neli aastat kestnud tööd Talleggi Baltikumi brändijuhi ja valmistoitude Baltikumi kategooriajuhina liitus ta 2016. aasta lõpus Salvesti meeskonnaga.

„Minu eesmärk on keskenduda lähiaastatel ekspordi laiendamisele, tootmise efektiivsuse tõstmisele läbi IT protsesside kaasajastamise ning uute kõrge lisandväärtusega toodete turule toomisele," ütes ta.

1946. aastal Tartus tegevust alustanud Salvest on kasutab oma tootmises võimalikult palju kodumaist toorainet, millest suur osa pärineb kuni 100 kilomeetri kauguselt tehasest, ning panustab aktiivselt ka mahetootmise arengusse Eestis. Salvesti 32 000 ruutmeetri suuruses tehasekompleksis töötab ühtekokku üle 185 inimese, kes valmistavad eestimaalaste seas armastatud kõrge kvaliteediga Salvesti erinevaid tooteid nagu supid, kurgid, kastmed, ketšupid, Põnni lastetoidud, Meie Mari moosid ja Smushie smuutid.

Hetkel kuum