Äripäev • 7. november 2018 kell 15:43

Raadiohommikus: kuidas mõjutab tehisintellekt tuleviku tööturgu?

Seoses tehnoloogia arenguga hakkab tehisintellekt mõjutama ka tuleviku tööturgu ja äritegevust.  Foto: EPA

Neljapäeval toimub tehisintellekti konverents. Külas on EY tehingute nõustamise konsultant Mariel Aim, kellega arutame, kuidas mõjutab tehisintellekt tuleviku tööturgu, milline roll on tehisintellektil finantssektoris ja milline kasu on ettevõtete äritegevusele tehisintellektist.

Kui suur osa Eesti taastuvenergiast on päikeseenergial? Mis saab päikeseelektri sektorist lähitulevikus? Küsimustele vastab Eesti Päikeseelektri Assotsiatsiooni juht Andres Meesak.

Jõulud on lähedal, on viimane aeg hakata turundama oma tooteid ja teenuseid ettevõtetele, kes tahavad teha kingitusi oma kolleegidele ja äripartneritele. Mis on moes? Mida ostetakse? Kas eestlased ostavad teistsuguseid kingitusi kui venelased? Külas on turundusagentuuri Paprika asutaja Jana Gashkova.

Stuudios on saatejuht Alyona Stadnik ja uudistetoimetaja Indrek Mäe.

11.00–12.00 "Isemajandav Eesti"*. Kuidas olemasolevat pensionisüsteemi lõhkumata suurendada pensionäride sissetulekut? Vastust otsivad ja ideid pakuvad advokaadibüroo Ellex Raidla partner Raino Paron ja LHV fondijuht Joel Kukemelk. Saatejuht on Aivar Hundimägi.

13.0014.00 "Luubi all". Juttu tuleb Luisa Rõivase firma hääbumisest ja uutest tegijatest poliitikas, samuti kriisis Danskest, teravast kindlustusvaidlusest ja väikese käibega MTÜst, mis toimetab miljoneid eurosid maksva kinnisvaraprojektiga. Stuudios on uuriva toimetuse ajakirjanikud Eliisa Matsalu, Birjo Must, Marge Väikenurm ja Koit Brinkmann.

15.0016.00 "Kasvupinnas". Vaatamata kehvale põllumajandushooajale said parimad Eesti viljakasvatajad siiski suuri saake. Kuidas külmast kevadest ja põuasest suvest hoolimata saak salve sai, tuleb rääkima Margus Ameerikas, viljelusvõistluse üks korraldajatest. Vestlust juhib Vahur Tõnissoo.

* kordussaade

Kuulake raadiot otse siit.

Hetkel kuum