Merit Pärnpuu • 13. detsember 2018
Jaga lugu:
TOP
Ainult tellijale
AzBooksi maagilised raamatud räägivad lastega, esitavad küsimusi, jutustavad lugusid ja mängivad muusikat.   

TOP: e-residendi kirjastus müüb Eestist sadade tuhandete eest Taiwanist Mehhikoni

Selle aasta kirjastuste TOPi võitis ülekaalukalt Eesti e-residendi kirjastus AzBooks International OÜ, kes kasvatab interaktiivsete võõrkeelsete lasteraamatutega suuri müüginumbreid vaat et igas maailma punktis.

AzBooks International OÜ kuulub Eesti e-residendist Valgevene päritolu ettevõtjale Sviataslau Bulatskile, kes asutas siia ettevõtte kolm aastat tagasi. Bulatski sõnul töötavad nad praegu selle nimel, et tugevdada ja arendada oma äri ja meeskonda Eestis.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum