Äripäev • 14. detsember 2018 kell 12:59

Atko Liinid ei taha Saaremaa bussivedu käest ära anda

OÜ Atko Liinid esitas 12. detsembril vaidlustuse avaliku bussiliiniveo korraldamise hankedokumentidele, millega otsiti vedajat Saare maakonnas aastateks 2019–2029, vahendab teemaveeb logistikauudised.ee maakonnalehte Saarte Hääl.

Atko Liinide bussid.  Foto: Andras Kralla

Atko Liinid leidis, et riigihanke alusdokument sisaldab riigihangete seadusega vastuolus olevaid ja ebamõistlikke tingimusi, mistõttu tuleb hankijat kohustada viima hankedokumendid kooskõlla seaduse nõuetega, kirjutab Saarte Hääl.

Saaremaa valla transpordinõunik Karl Tiitson sõnas, et vallavalitsus ei pea vaidlustust ja Atko Liinide argumente põhjendatuks.

“Uus vedaja peab liinile asuma 1. augustil, aga kui asi venima hakkab, pikendatakse lepinguid praeguste vedajatega senimaani, kuni vaidlused on läbi ja uus leping sõlmitud,” kinnitas Tiitson, et probleemi tekkida ei tohiks.

Ka praegu teostab Saaremaal maakondlikke liinivedusid OÜ Atko Liinid. Atko Liinides on osalus ka endisel Tallinna abilinnapeal Arvo Sarapuul.

Loe ka teemaveebi logistikauudised.ee.

Hetkel kuum