Kristel Härma • 7. jaanuar • 1 min
Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Otepää ekslinnapea äri läks põhja koos riigi rahaga

Ettevõtja Jaanus Raidal oma mitmeotstarbelise saunalinaga Towelfy, millega plaanis maailma vallutada.  Foto: Arvo Meeks

Kunagise Otepää linnapea Jaanus Raidali õhinaga EASi toel alustatud mantelrätikute äri läks põhja. Ekspoliitiku äriasjad on kulgenud kummalisi radu mööda: esimese asjana rentis ettevõte autod, hiljem ilmus välja aga Raidali omaalgatuslikult tehtud dokument, mis kuulutab ta ainuosanikuks.

Esimene ohumärk, kas sellesse ettevõttesse investeerimine oli ikka õige tegu, saabus investor Madis Müüri sõnul tegelikult samal päeval, kui ta ettevõttesse investeerinud 10 000 eurot teele pani: ettevõte rentis kohe müügitööks maasturi ja väikekaubiku.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt