Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Taavi Aas: mõni kool toidab selle rahaga lapsed ära kaks korda päevas

Taavi Aas: "Kui osa koole saab sellega hakkama, tähendab see seda, et raha on olemas."  Foto: Andras Kralla

Alati on kõige lihtsam raha juurde küsida, ent mõni kool suudab selle väikese rahaga pakkuda lastele kaks korda päevas tasuta süüa, seega ei tasu tormata toetust suurendama, arvas Tallinna linnapea Taavi Aas.

Äripäev kirjutab täna, kuidas Tallinna linnas pole viis aastat kooli toiduraha toetus tõusnud, mistõttu on koolisöögis vähendatud liha ja piima kogust, samuti kasutatakse Poola puu- ja juurviljasid. Lisaks minnakse üha enam üle kahele supipäevale nädalas, et toitlustaja ots otsaga kokku tuleks.

Seda artiklit näevad Äripäeva tellijad.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas