Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Katre Kõvask: nõudsin endalt liiga palju

"Tipus tõesti on väga üksildane," tunnistas Äripäevale antud intervjuus tippjuht Katre Kõvask.  Foto: Andres Haabu

Tere ja Farmi piimatööstuses töötamisele tagasi vaadates tunnistab Katre Kõvask, et tegelikult võib-olla sellist töötempot ei oleks mõistlik endalt nõuda. Uuest ametist Tallinkis loodabki ta leida eelkõige õhinat koos vinge tiimiga midagi uut ehitada.

"Tippjuhtimine kulutab väga palju, vaimselt-füüsiliselt on see väga kurnav. Nii et ma arvan, et igal juhil on mingisugune periood, kus võib-olla tasuks võtta asju natuke lihtsamalt ja vaadata elu teise nurga alt," ütles Kõvask Äripäeva raadio saates "Juhi jutud".

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum