Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Operaili veetud kombainid sattusid Paldiski sadamas ahelavariisse

Õnnetus Paldiski Lõunasadamas   Foto: kuvatõmmis

Äripäeva käsutuses olevast turvakaamera videost on näha, kuidas eile Paldiski Lõunasadamas Operaili transporditud kombainid põrkasid järjest kokku raudtee kohal oleva konstruktsiooniga. Operaili juht Raul Toomsalu ei soostunud kommenteerima, kelle kombaine riigifirma vedas ja kui suur on tekitatud kahju.

"Kombainidel tulid luugid küljest ära. Nii mastaapne see polnud, et peaksin täpselt teadma," sõnas Toomsalu. Tema hinnangul polnud tegemist suurõnnetusega. "Kui oleksid reaalselt suuremad summad, plahvatused või oht inimelule, siis see oleks raske juhus."

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum