Artikkel
Jaga lugu:

Operaili veetud kombainid sattusid Paldiski sadamas ahelavariisse

Õnnetus Paldiski Lõunasadamas Foto: kuvatõmmis

Äripäeva käsutuses olevast turvakaamera videost on näha, kuidas eile Paldiski Lõunasadamas Operaili transporditud kombainid põrkasid järjest kokku raudtee kohal oleva konstruktsiooniga. Operaili juht Raul Toomsalu ei soostunud kommenteerima, kelle kombaine riigifirma vedas ja kui suur on tekitatud kahju.

"Kombainidel tulid luugid küljest ära. Nii mastaapne see polnud, et peaksin täpselt teadma," sõnas Toomsalu. Tema hinnangul polnud tegemist suurõnnetusega. "Kui oleksid reaalselt suuremad summad, plahvatused või oht inimelule, siis see oleks raske juhus."
Toomsalu ei soostunud avaldama ka klienti, kelle kombaine veeti. "Need on meie klientide asjad, meie ei saa küll mingit infot välja anda. Peate klientide käest küsima või inimese käest, kes teile video saatis," rääkis Toomsalu.
Samuti ei näinud ta riigifirmal vastutust. "See pole meie territooriumil. Täitsime kliendi käsku, anti käsk vedada," märkis ta.
Paldiski Lõunasadama sadamakapten Andres Kungla ütles aga, et kommentaare peaks jagama just Operail. "Nende rong oli ja nemad võiksid seda kommenteerida. Minu jurisdiktsiooni alla ei käi selle sündmuse uurimine," sõnas ta.
Jaga lugu:
Vastulause: tarneahelate ümberkujundamisega seotud väljakutseid maksab tõsiselt võtta
Tuleb küsida, mil määral õnnestub ettevõtetel kanda kasvanud sisendhinnad üle lõpptoodangu hindadesse, kirjutab Arenguseire Keskuse ekspert Uku Varblane vastukajas Eesti Panga ökonomisti Kaspar Oja kriitikale.
Tuleb küsida, mil määral õnnestub ettevõtetel kanda kasvanud sisendhinnad üle lõpptoodangu hindadesse, kirjutab Arenguseire Keskuse ekspert Uku Varblane vastukajas Eesti Panga ökonomisti Kaspar Oja kriitikale.
USA aktsiad panid kehvale poolaastale punase punkti
USA peamised aktsiaindeksid lõpetasid juuni viimase kauplemispäeva miinuses, pannes punase punkti 52 aasta kõige kehvema tootlusega poolaastale.
USA peamised aktsiaindeksid lõpetasid juuni viimase kauplemispäeva miinuses, pannes punase punkti 52 aasta kõige kehvema tootlusega poolaastale.
Uueks ehituse asekantsleriks saab Ivo Jaanisoo
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Soomlastelt Mandatumi ostnud Invalda siseneb Eesti turule
Tänavu Sampo panga Mandatum kindlustuse Balti äride ostust teatanud Leedu varahaldur Invalda alustab pärast lubade saamist tänasest kindlustusäri Eestis, Lätis ja Leedus.
Tänavu Sampo panga Mandatum kindlustuse Balti äride ostust teatanud Leedu varahaldur Invalda alustab pärast lubade saamist tänasest kindlustusäri Eestis, Lätis ja Leedus.
Uueks ehituse asekantsleriks saab Ivo Jaanisoo
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.