Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Rain Lõhmus pensionist: ei peaks piirduma esimese ideega, mis pähe tuli

Rain Lõhmus.  Foto: Andras Kralla

Pensionisüsteemi reformimise ideega välja tulnud LHV asutaja Rain Lõhmuse sõnul lahendab Isamaa õiget probleemi, kuid Eesti ei tohiks piirduda esimese ideega, mis kellelgi pähe tuli. "Liiatigi - see ei pruugigi olla väga hea," ütles ta.

Lõhmus tahaks, et Eesti saaks esimese riigina maailmas öelda, et esimene sammas on vabatahtlik, liitutav-lahkutav. "See on lihtsalt riiklik pensionikindlustussüsteem, aga ta ei ole vägisi kaela määritud," kirjeldas Rain Lõhmus.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum