• OMX Baltic−0,5%302,38
  • OMX Riga−0,31%868,21
  • OMX Tallinn−0,1%1 986,05
  • OMX Vilnius0,26%1 195,18
  • S&P 5000,58%5 663,94
  • DOW 300,62%41 368,45
  • Nasdaq 1,07%17 928,14
  • FTSE 1000,45%8 569,79
  • Nikkei 2251,56%37 503,33
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,89
  • GBP/EUR0,00%1,18
  • EUR/RUB0,00%94,21
  • OMX Baltic−0,5%302,38
  • OMX Riga−0,31%868,21
  • OMX Tallinn−0,1%1 986,05
  • OMX Vilnius0,26%1 195,18
  • S&P 5000,58%5 663,94
  • DOW 300,62%41 368,45
  • Nasdaq 1,07%17 928,14
  • FTSE 1000,45%8 569,79
  • Nikkei 2251,56%37 503,33
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,89
  • GBP/EUR0,00%1,18
  • EUR/RUB0,00%94,21
  • 13.09.19, 12:52
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Restoran Juur peakokk: Toit peab üllatama

Restoran Juur peakokk Kaido Metsa toob metsasaadused au sisse ning klientidele serveeritakse erinevaid põnevaid roogi, mis pakuvad üllatusmomenti.
Avamisest saati Restoran Juure peakokk olnud Kaido Metsa on noppinud tunnustusi Hõbelusika konkursil, olles 2017. aasta Eesti toidu restorani kategoorias võitja ja mullu finalist.
  • Avamisest saati Restoran Juure peakokk olnud Kaido Metsa on noppinud tunnustusi Hõbelusika konkursil, olles 2017. aasta Eesti toidu restorani kategoorias võitja ja mullu finalist.
  • Foto: Tairo Lutter/Postimees/Scanpix
Peakokk Kaido Metsa inspireerib enim see, kui ta saab teistele inimestele süüa teha ning see muudab kliendid rõõmsaks. Selles osas on ta altruistlik, sest 95% kokakooli õppima astujatest ütlevad, et neile lihtsalt meeldib süüa teha, kirjutab 13. septembril Äripäeva tellijatele ilmunud eriväljaanne Toidu eri 2019.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 21.04.25, 12:49
Kui äri vajab teadust – Eesti ettevõtted avavad teaduskoostöö köögipoole
Kuidas saavad ettevõtted teha teadlasi kaasates hüppe uuele tasemele, sellest tuleb juttu värskes Äripäeva raadio sisuturundussaates. Kogemuslugusid jagavad kosmosettevõte ja biopõhiste ehitusmaterjalide valmistaja.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele