Restoran Juur peakokk Kaido Metsa toob metsasaadused au sisse ning klientidele serveeritakse erinevaid põnevaid roogi, mis pakuvad üllatusmomenti.

- Avamisest saati Restoran Juure peakokk olnud Kaido Metsa on noppinud tunnustusi Hõbelusika konkursil, olles 2017. aasta Eesti toidu restorani kategoorias võitja ja mullu finalist.
- Foto: Tairo Lutter/Postimees/Scanpix
Peakokk Kaido Metsa inspireerib enim see, kui ta saab teistele inimestele süüa teha ning see muudab kliendid rõõmsaks. Selles osas on ta altruistlik, sest 95% kokakooli õppima astujatest ütlevad, et neile lihtsalt meeldib süüa teha, kirjutab 13. septembril Äripäeva tellijatele ilmunud eriväljaanne Toidu eri 2019.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Kuidas saavad ettevõtted teha teadlasi kaasates hüppe uuele tasemele, sellest tuleb juttu värskes Äripäeva raadio sisuturundussaates. Kogemuslugusid jagavad kosmosettevõte ja biopõhiste ehitusmaterjalide valmistaja.