Äripäev • 18. oktoober 2019 kell 12:58
Uudised
Ainult tellijale

Valitsus andis põllumeestele 5 miljonit lisatoetust

Maaeluministri Mart Järviku sõnul pole toiduahela korraldamise tulemusreservist suudetud Eesti põllumeestele piisavalt Euroopa Komisjoni eraldatud toetus jagada, mistõttu suunatakse 5 miljonit põllumajandustootjate tulemuslikkuse parandamise investeeringumeetmesse.  Foto: Liis Treimann

Vabariigi Valitsus kiitis heaks Eesti maaelu arengukava 2014–2020 muudatusettepanekud, millega muu hulgas eraldatakse põllumeestele üle 5 miljoni euro investeeringutoetust.

„Olulisim muudatus seisneb selles, et toiduahela korraldamise tulemusreservist tõstetakse 5,2 miljonit eurot põllumajandustootjate tulemuslikkuse parandamise investeeringumeetmesse. Nii saavad põllumehed ka järgmisel aastal taotleda investeeringutoetust senises mahus,“ ütles maaeluminister Mart Järvik.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum