Uudised
Ainult tellijale

Kurikuulsad Hirv ja Gammer naasid kohtupinki

Hotelli- ja restoraniärimehed ning kuritegeliku organisatsiooni juhtimises süüdistatavad Hubert Hirv (vasakul), Pavel Gammer (paremal) ja samasse organisatsiooni kuulumises süüdistatav Ardo Vilbre (keskel) ilmusid taas kohtusaali.  Foto: Liis Treimann

Sajandi maffiaprotsessi istungil hotelli- ja restoraniärimeeste Pavel Gammeri ja Hubert Hirve üle selgus, et kuritegelikku ühendusse kuulumises süüdistatavaid äriühinguid enam ei olegi.

Äriühingud Emerana ja Restoplus opereerisid Tallinna vanalinnas asuvaid restorane Korsaar, BeerHouse ja Farm. Prokurör Kati Reitsak rääkis avakõnes, et ettevõtted Emerana ja Restoplus olid kuritegelikku ühendust juhtinud Hirve, Gammeri ja nende lähedaste jaoks nagu veresoonkond. Firmade tegelikku käivet varjates ja sularahakassast väljamakseid tehes said kuritegeliku ühenduse liikmed nautida luksuslikku elustiili.

Hetkel kuum