Allan Rajavee • 7. november 2019 kell 14:45
Uudised
Ainult tellijale

Nõgene: alkoholiaktsiisi mõju on näha ka piletimüügis

Tallinki Grupi juht Paavo Nõgene ütles, et grupi suurimad investeeringud saavad järgmisel aastal olema osamaksed uue shuttle laeva MyStar ehitusse.   Foto: LIIS TREIMANN

Tänavu kolmandas kvartalis rekordkasumi saavutanud Tallinki juht Paavo Nõgene avaldas lootust, et mõneti alkoholiaktsiisi languse toel kasvanud reisijate arv ja pardamüük jätkavad ka tulevikus kasvu, kuid tunnistas, et majanduses kasvav heitlikkus teeb talle muret.

„Nagu iga ettevõte, siis ennekõike loodame, et meie lähiriikide majandustel läheks hästi, kuid peame alati olema valmis ka teistsugusteks stsenaariumiteks,“ märkis Nõgene. Teisalt ütles ta, et Tallink ei tee avalikke kasvuprognoose.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum