Rivo Sarapik • 1. jaanuar kell 14:01
Uudised
Ainult tellijale

Kaspar Korjus hakkab oma uue idufirmaga maailma päästma

Kui suudame selle nüüd päris massidesse ja üle maailma viia, siis suudame loodust reostamata leida rohkem väärtust ja kasvu, rääkis oma kaasasutatud idufirma Pactum võimalustest Kaspar Korjus.  Foto: Andres Haabu

"Kui suudame selle nüüd massidesse ja üle maailma viia, siis räägime mõjust kogu maailma majandusele mitmetes protsentides," selgitas Kaspar Korjus oma uue ettevõtte potentsiaalist. "Suudame siis ilma loodust rüvetamata leida rohkem väärtust, nii et inimese areng ja kasv jääb kestma."

Kaspar Korjus pani läinud aasta alguses maha e-residentsuse juhi positsiooni. Ta oli selle, ja ühes programmiga ka end, maailmakuulsaks kasvatanud. Nüüd tahab ta maailma muuta, isegi päästa oma järgmise ettevõtmisega.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum