Allan Rajavee • 13. jaanuar kell 11:08
Uudised
Ainult tellijale

Elektroonikamess jättis tehisintellekti korraks kõrvale

Ettevõte FocusEDU esitles tänavusel CESil kaugjuhtimispulti Brainco Focus 1 , mida saab juhtida enda meeltega. Näiteks annab uuenduslik toode võimaluse arendada uusi teenuseid nii meelelahutuse, hariduse kui ka meditsiinivaldkonnas.   Foto: AFP/Scanpix

Uue tehnoloogia kümnendi avanud USA tarbeelektroonikamess CES 2020 keskendus käega katsutavale innovatsioonile, mitte üksnes arengutele 5G või tehisintellekti vallas, tõdes tehnikaportaali Geenius peatoimetaja Martin Mets Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

Nimelt on Metsa sõnul verivärske mobiilandmeside põlvkond ja õppiv tehnoloogia uue tarbeelektroonika lahutamatu ning loomulik osa. Sestap pidid eelmisel nädalal Las Vegasesse kogunenud tehnoloogiahiiud ja väikeinnovaatorid rabama publikut eelkõige kasutusvõimaluste ja nutikusega.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum