Uudised
Ainult tellijale

Tingimisi vangistatud Hanschmidt hakkab kandma elektroonilist jalavõru

Kokkuleppemenetlusega nn sajandi maffiaprotsessist väljunud ja kokkuleppemenetluse sõlminud MiniCrediti endine juhatuse liige Hando Hanschmidt nõustus viieaastase tingimisi karistusega, ettevõtluskeeluga ja kolmekuuse elektroonilise järelevalvega.  Foto: Liis Treimann

Hotelli- ja restoraniärimeeste Hubert Hirve ja Pavel Gammeri kriminaalasjast kokkuleppemenetlusega väljunud kiirlaenufirma MiniCrediti endine juht Hando Hanschmidtile mõisteti viieaastane tingimisi vangistus, ärikeeld ja ta peab kandma kolm kuud elektroonilist jalavõru.

Ehkki Hanschmidt nõustus kokkuleppega ja kohus selle täna kinnitas, pole ta enda sõnul asjade käiguga rahul. “Kaks päeva olin juhatuse liige ja selle eest saada viis aastat tingimisi on prokuröri tahe,” väitis Hanschmidt Äripäevale.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum