Priit Pokk • 17 veebruar 2020
Uudised
Ainult tellijale

Idufirma juhi edu valem: ära ole mölakas ja kamaluga kannatust

"Ma ise olen TransferWise'i taustaga, kus mingil hetkel võeti väga selgelt sihikule see, et meil on vaja hakata kasumit tootma või vähemalt oma rahavoogudega nulli jõuda. See oli väga selge kainestav samm kogu ettevõtte jaoks," rääkis oma kogemusest Salvi asutaja Taavi Tamkivi.  Foto: Andras Kralla

Idufirma tegemine on maraton, mitte sprint ning 40ndates alustamine pole selle juures mingi patuasi, rääkisid iduettevõtjad sellest, mis omadused võiksid ühel eduka idufirma asutajal olla.

"Inimestel, kes tahavad ise oma äri edukalt kasvatada ja kes ei ole sündinud talendid, nagu Mark Zuckerberg või Markus Villig, tasub võtta aega ja koguda kogemusi," rääkis rahapesu tõkestamisega tegeleva idufirma Salv asutaja Taavi Tamkivi. "Selline rahulik 10–15aastane töökarjäär loob väga hea võimaluse, et korralikku edu teha."

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum