Aivar Hundimägi • 31. märts kell 17:59
Uudised
Ainult tellijale

Jüri Käo: see kriis tuleb sügav ja pikk

NG Investeeringud juhatuse esimees Jüri Käo usub, et enamikul ettevõtetel jätkub raha võib-olla kuuks-kaheks, aga see kõige sügavam kriis saabub suvel.   Foto: Andras Kralla/Äripäev

Suurettevõtja Jüri Käo meelest on ettevõtjate praegu suurim viga loota, et saabunud majanduskriis on lühiajaline. Kes praegu ei kärbi, võib suvel olla täiesti käpuli. "Riigi abi tuleb täpselt siis, kui kadunukest sängitatakse mulda, mitte varem," leiab ta.

Jüri Käo ütles täna Äripäeva raadiole antud intervjuus, et tema hinnangul ootab meie majandust ees terve aasta pikkune selge jõuline langus. "Kasv hakkab järgmise aasta algusest ja see kasv ei saa olema kiire. Seda ma ei oska arvatagi, millal me jõuame tagasi olukorda, kus me olime, et raha on igasuguste asjade jaoks," arutles ta.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum