Kohvikupidaja: toidu kaasamüük on nagu hingamisaparaadiga elamine
Kuigi viimase aasta jooksul on toidu kaasamüük aidanud paljudel restoranidel ja kohvikutel ellu jääda, ei ole see alati kõige jätkusuutlikum ärimudel. „See on nagu hingamisaparaadi all elamine,“ ütles Kohvik Kohalik üks juht Raido Raudnagel.
Kohvik Kohalik pole pidanud kordagi koroonakriisi pärast uksi mingiks perioodiks sulgema. „Vahepeal ei saanud me küll külalisi kohvikusse vastu võtta, saime teha vaid kaasamüüki. Kuid kaasamüügil on kaks poolt,“ rääkis Raudnagel.
Pilveteenustega seotud arveldamine võib tekitada omajagu peavalu. Crayon koondab Amazon Web Service’i (AWS) kulud ühele arvele, annab reaalajas ülevaate tegelikest kuludest ning aitab andmepõhiste soovitustega kulusid kontrolli all hoida. Klientide jaoks on tulemus vähem manuaalset tööd ja ebameeldivaid üllatusi ning rohkem kontrolli ja kokkuhoidu.