Gregor Alaküla • 3. mai kell 7:03

Alustab uus saatesari „Turismitund“

Äripäeva raadio toimetaja Gregor Alaküla juhib saadet "Turismitund".  Foto: Andras Kralla

Teisipäevast alustab uus turismiteemaline saatesari „Turismitund“, mis kajastab sektori uudiseid ja käivitamisplaane erinevate külgede pealt. Saade on eetris kord kuus ja saatejuht on Gregor Alaküla.

Sari on loodud turismi uue ajajärgu alguses, mil traditsiooniline reisimine on mõneks ajaks pausi peale pandud. Küsimustele „mis saab edasi ja kuidas“ vastavad turismisektoriga seotud ettevõtjad ja muud asjaosalised.

Aja jooksul tuleb juttu nii kohalikust siseturismist, välisturismist, äriturismist, roheturismist, digiteemadest turismis, turismiharidusest Eestis ja muudest turismisektori ettevõtjatega seotud muredest ja jagamist väärt teemadest.

Esimeses saates räägitakse tööjõust turismi- ja toitlustussektoris ning teeninduskultuurist. Vaatame, milliste meeskondade ja mõtetega lähevad kohalikud suured tegijad algavale suvele vastu. Külas on Tallinki personali- ja arendusdirektor Vahur Ausmees ja Olde Hansa omanik Auri Martti Hakomaa. Saade on eetris teisipäeval kell 15.00.

Kuula Äripäeva raadiot Tallinnas ja Harjumaal 92,4 MHz, Tartus 97,7 MHz, Pärnus 91,9 MHz, Haapsalus 96,0 MHz, Saaremaal 101,7 MHz ja Ida-Virumaal 94,6 MHz.

Kuulamislingi ja nädala saatekava leiate siit.

Hetkel kuum