Restoraniomanik Michelini tunnustusest: veel ei tea, kuidas see mõjutab
Mon Repos' kaasomanik ja peakokk Vladislav Djatšuk peab oma restorani sattumist Michelini punasesse reisijuhti suursündmuseks, kuid restorani töökorraldust ta radikaalselt muuta ei kavatse, kirjutab Delovõje Vedomosti.
Crul on Tallinna restoranide hulgas väga eriline positsioon. Tipptasemel peakoka käe all on ta aastaid Eesti tippude hulgas püsinud, kümmekonna aasta eest oli ta üks esimesi restorane, kes suutis vanalinna meelitada ka kohalikke.
Kas oled kunagi soovinud, et su garderoob oleks sama paindlik kui sinu päevaplaan? Et saaksid minna hommikul ärikohtumisele, lõunaks metsa jalutama ja õhtul restorani – ilma kordagi riideid vahetamata? Just sellist valikut pakub Haven Kakumäe sadamas asuv Nautical Store.