Mait Kraun • 10. detsember 2014 • 2 min
Jaga lugu:

Robbie Williams sai Mercedeselt ja Dortmundilt tööpakkumise

Robbie Williams.  Foto: Bloomberg

Robbie Williams postitas Facebooki video, kus ütles, et tahaks Saksamaal töötada. Mõne aja möödudes tuli pakkumine nii Mercedeselt kui ka Saksamaa jalgpalli kõrgliiga klubilt Borussia Dortmundilt.

„Mul on popstaari elust natuke villand saanud ja ma tahaksin korralikku tööd,“ ütles Williams oma Facebooki lehele postitatud videos. Ta ütles, et on mõelnud Saksamaa jalgpallile, kuid jõudis järeldusele, et on liiga vana. Ta mõtles ka moetööstuse peale, kuid arvas, et on selle jaoks liiga tüse. Lõpuks pakkus Williams välja, et võiks töötada Saksamaa autotööstuses.

3 tundi hiljem postitas Williamsile vastuse Saksa autotootja Mercedes, kes pakkus talle sotsiaalmeedia mänedžeri kohta Mercedese poolt algatatud Mixed Tape projektis, mis aitab uusi muusikuid populariseerida. „Robbie, sinu tööleping saamaks sotsiaalmeedia mänedžeriks Mercedes Benz Mixed Tape'is ootab sind. Samuti ootab sind ka auto meie ettevõtte poolt.“

Saksamaa Bundesliga klubi Borussia Dortmund tegi samuti Williamsile pakkumise. Jalgpalliklubi ütles, et nende käest saaks kõike kolme – nii jalgpalli kui ka paljulubavaid suhteid rõivatootja Puma ja autotootja Opeliga.

„Robbie Williams, kui olla aus, siis meil on kõik olemas! Kui sa ise ei taha mängida, siis sa saad vaadata intensiivset jalgpalli maailma ilusaimal staadionil,“ kirjutas Dortmundi Borussia facebooki postituses.

„Moe poole pealt on meil mitmeid ilusaid PUMA džempreid (neid on mitmes suuruses). Meil on pakkuda ka mitmeid armsaid Opeli autosid,“ kirjutas eelmisel hooajal Saksamaa kõrgliiga teise kohaga lõpetanud jalgpalliklubi.

Williams pole tööpakkumistele veel vastanud.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt