• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Milline rahvus varastab hotellidest enim?

  Foto: EPA

  Suurima tõenäosusega võivad hotelliruumidest varastada Argentiina turistid, selgub uuest uuringust, mida vahendas CNBC. Uuringu kohaselt tunnistas ligi 75% argentiinlasi, et on puhkuse ajal hotellitoast midagi varastanud.

  Singapuri reisijad olid varastamise tõenäolisuse osas pingereas teisel kohal, 71% riigi turistidest tunnistas, et on hotellitoast midagi varastanud. Hispaania turistid jäid 70% kolmandale kohale, olles ühtlasi kõrgeima vargusprotsendiga riik Euroopas. Sellele järgnes Saksamaa, kus küsitletutest koguni 68% tunnistas varastamist.
  Kui tualett-tarbed välja arvata, olid enim varastatud asjad kirjatarbed, selgub ligi 5000 vastanut ja 28 riiki hõlmanud Hotels.com küsitlusest.
  Teine turistide meelisasi, mida hotellitubadest näpati, oli sussid: 12% turistidest võttis need koju kaasa. Kolmandal kohal on 10%ga hotellitoa võtmed.
  Ameeriklased reastati nimekirjas kümnendaks, britid platseerusid 16. kohale – ligi pool brittidest tunnistas, et on siin-seal mõne kummalise eseme taskusse pistnud.
  Kõige “usaldusväärsem” rahvus oli kolumbialased, kellest vaid 31% vastanutest tunnistas, et oli oma hotellitoast midagi kaasa võtnud.
  Ka Taani, Norra, Hongkongi ja Lõuna-Korea vastanud käitusid üsna ausalt.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Repliik: et kalli elektri talumise valu meenuks ka soojal suvel
Aastaaegade vaheldumine annab ka Eesti avalikule arvamusele hooajalise iseloomu. Just praegu, kui elektri hind on laes, tuleks küsida, kas mõni korralik tänapäevane tuulepark on tõesti nii talumatu, et sellele tuleb pidevalt rahalist ja poliitilist lõivu maksta, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Aastaaegade vaheldumine annab ka Eesti avalikule arvamusele hooajalise iseloomu. Just praegu, kui elektri hind on laes, tuleks küsida, kas mõni korralik tänapäevane tuulepark on tõesti nii talumatu, et sellele tuleb pidevalt rahalist ja poliitilist lõivu maksta, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Börs: tehnoloogiasektor tõi turgudele suure tõusu
USA suurimad aktsiaindeksid lõpetasid tänase päeva tugeva tõusuga, sest mure koroonaviiruse omikronitüve pärast laabus. Eelkõige osteti tehnoloogiasektori aktsiaid, vahendab Reuters.
USA suurimad aktsiaindeksid lõpetasid tänase päeva tugeva tõusuga, sest mure koroonaviiruse omikronitüve pärast laabus. Eelkõige osteti tehnoloogiasektori aktsiaid, vahendab Reuters.
Välisturistide arv jäi oktoobris kriisieelsele poole võrra alla
Statistikaameti andmetel peatus oktoobris majutusettevõtetes üle 227 000 turisti, mis on 44% rohkem kui aasta varem samas kuus. Suurenes nii sise- kui ka välisturistide arv, kuid võrreldes kriisieelse ajaga on olukord nukker.
Statistikaameti andmetel peatus oktoobris majutusettevõtetes üle 227 000 turisti, mis on 44% rohkem kui aasta varem samas kuus. Suurenes nii sise- kui ka välisturistide arv, kuid võrreldes kriisieelse ajaga on olukord nukker.
Eurogrupi juht: hindade tõus jääb ajutiseks
Inflatsioonisurve Euroopas jääb tõenäoliselt ajutiseks, isegi kui hinnatõus aeglustub oodatust aeglasemalt, vahendab Bloomberg eurogrupi presidendi Paschal Donohoe öeldut.
Inflatsioonisurve Euroopas jääb tõenäoliselt ajutiseks, isegi kui hinnatõus aeglustub oodatust aeglasemalt, vahendab Bloomberg eurogrupi presidendi Paschal Donohoe öeldut.