Äripäev • 11. november 2015 kell 10:03

Trump tabati lapsikult valelt

Donald Trump  Foto: epa

Ühendriikide presidendikandidaadiks kandideeriv kinnisvaramogul Donald Trump väitis eilses teledebatis, et kohtus Venemaa presidendi Vladimir Putiniga. Täna on meedia paljastanud Trumpi vale.

Washington Examiner kirjutab, et Trump praalis telesaates oponentide ees, et vestles Putiniga telekanali CBS saate „60 minutit“ salvestuse eel saatekülalistele mõeldud puhketoas. „Me olime koos „60 minutis“ ja see läks kenasti,“ ütles Trump.

Väljaanne kirjutab täna, et Putin ja Trump ei saanud kuidagi sellistes tingimustes kohtuda, sest Trump andis "60 minutile" intervjuu USAs, kuid vestlus Putiniga filmiti Venemaa presidendi Moskva-lähedases residentsis.

Washington Examineri hinnangul ei valetanud Trump oma „kohtumisest Putiniga“ juhuslikult – ta üritab veenda rahvast selles, et presidendina leiaks ta Putiniga lihtsasti ühise keele, kuna on temaga „isiklikult kokku puutunud“.

Hetkel kuum