Pille Ivask • 17. märts 2016
Jaga lugu:

Maailma parim lennujaam asub Singapuris

Turistid lennujaamas  Foto: epa

Täna avaldatud uuringu järgi on maailma parim lennujaam endiselt Singapuris asuv Changi lennujaam, vahendab CNBC.

Uuringu tegi transpordiuuringufirma Skytrax. Paremusjärjestuse paneb firma paika inimeste saadetud arvamuste põhjal. Skytrax väidab ise, et tegu on maailma suurima lennujaamadega rahulolu küsitlusega.

Changi lennujaam on klientide hinnangul maailma parim juba neli aastat järjest ning lennujaamast on mõnes mõttes kujunenud turistide jaoks ka eraldi vaatamisväärsus. Näiteks asub lennujaamas liblikaaed, kus lendab ringi enam kui 1000 liblikat.

Võitja järel hõivasid teised kohad samuti valdavalt Aasia lennujaamad. Teisele kohale platseerus Incheoni lennujaam Seoulis, järgnesid Müncheni lennujaam, Tokyo Haneda lennujaam, Hongkongi rahvusvaheline lennujaam, Nagoya's Chubu Centrair rahvusvaheline lennujaam, Zürichi lennujaam, Londoni Heathrow, Osaka Kansai rahvusvaheline lennujaam ning Doha Hamad rahvusvaheline lennujaam.

Jaga lugu:
Hetkel kuum