Äripäev • 24. mai 2016 • 1 min
Jaga lugu:

Eesti sõudjad said 47 500 eurot

Meeste neljapaadi treening uue paadi ja aerudega Viljandi järvel. Eespoolt: Kaspar Taimsoo, Tõnu Endrekson, Allar Raja, Andrei Jämsä.  Foto: Postimees/Scanpix

EOK premeeris Euroopa meistriks tulnud neljapaadi meeskonda ja treenerit 47 500 euroga.

Eesti Olümpiakomitee premeeris sõudmise Euroopa meistrivõistlustel kuldmedali võitmise eest Eesti paarisaerulise neljapaadi võistkonna liikmeid Kaspar Taimsood, Allar Raja, Tõnu Endreksoni, Andrei Jämsat 38 000 euroga ning nende treenerit Mati Killingut 9 500 euroga. Sõudmise Euroopa meistrivõistlused toimusid 6.-8. mail Saksamaal Brandenburgis.

„Loodan, et meie neljapaadi meeskond sai sellest võidust lisamotivatsiooni ja ühtlasi ka kinnituse, et olümpiaks ettevalmistumisel ollakse liikumas õigel teel,” märkis EOK president Urmas Sõõrumaa. „See on Eestile tähtis võit ja suur au.“

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt