• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  London kaotas populaarseima reisisihtkoha tiitli

  Naine BangkokisFoto: epa

  Mastercardi avaldatud andmetest selgub, et London pole sel aastal enam maailma populaarseim reisisihtkoht, esikoha võttis üle Tai pealinn Bangkok.

  Mastercard analüüsis 132 maailma linna ning reastas need selle järgi, missugused on välisturistide seas kõige populaarsemad. Esikoha saavutas Bangkok, teisele jäi London, kolmas oli Pariis ning neljas Dubai. Aasia linnadest paistis külastajate arvu hoogsa kasvuga silma Osaka.
  Mastercardi peaökonomist Yuwa Hedrick-Wong lausus, et tegu pole üllatusega, kuna Bangkok on maailma üks külastatumaid linnasid juba pikka aega. “Inimesed lähevad sinna, sest saavad sama raha eest rohkem, eriti populaarne on see just kõrgema sissetulekuga riikide kodanike seas,” lisas ta.
  Turism on Kagu-Aasias asuva Tai üks olulisemaid majandusvaldkondi ning õigupoolest üks vähestest sektoritest, mis riigijuhtidele praegu rõõmu pakub. Tai majandus seisab silmitsi üsna suurte probleemidega, eeskätt just inimeste vähese kindlustundega, mis ei lase neil raha tarbimisse suunata. Inimeste kindlus on vähenenud suuresti ebastabiilse poliitilise olukorra tõttu.
  Möödunud kuul toimunud pommiplahvatused on Tai ametnike sõnul majandust siiski vähe mõjutanud.
  Taid peaks statistika andmeil tänavu külastama 33 miljonit turisti. 
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Gregor Raudvere: kalli elektri kurja juur
Iga ministeerium, kohalik omavalitsus ning eri ametiasutused vaatavad energeetikat vaid oma mätta otsast ja just seda suppi me praegu kõrge elektri hinna näol helbime, kirjutab ettevõtja, OÜ Adepte Group juhatuse liige Gregor Raudvere.
Iga ministeerium, kohalik omavalitsus ning eri ametiasutused vaatavad energeetikat vaid oma mätta otsast ja just seda suppi me praegu kõrge elektri hinna näol helbime, kirjutab ettevõtja, OÜ Adepte Group juhatuse liige Gregor Raudvere.
Toyota ehitab USAsse akutehase
Jaapani autotootja Toyota teatas täna, et ehitab Põhja-Carolinasse 1,29 miljardi dollari eest uue akutehase elektrisõidukite tarbeks, vahendab CNBC.
Jaapani autotootja Toyota teatas täna, et ehitab Põhja-Carolinasse 1,29 miljardi dollari eest uue akutehase elektrisõidukite tarbeks, vahendab CNBC.
Elektri hind tõusis uue rekordini Novembri algusega võrreldes 15kordne tõus
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Tööstur: tootjad peaksid julgemalt hindu tõstma
"Et ettevõtted oleksid tugevad, arendaksid tootmistehnoloogiaid ja saaksid teha rohelisemaid valikuid, on toote hinna tõstmine paratamatu," ütles mööblitootja Bed Factory Sweden juht Indrek Aasna hiljuti konverentsil "Tööstuse äriplaan 2022".
"Et ettevõtted oleksid tugevad, arendaksid tootmistehnoloogiaid ja saaksid teha rohelisemaid valikuid, on toote hinna tõstmine paratamatu," ütles mööblitootja Bed Factory Sweden juht Indrek Aasna hiljuti konverentsil "Tööstuse äriplaan 2022".