Juhan Lang • 15. juuli 2014 kell 6:35

Olympic kasvatab hoogsalt käivet

Olympic Entertainment Group kasvatas teises kvartalis käivet kõigis Balti riikides, Slovakkias ja Itaalias, samal ajal kui Poolas ja Valgevenes olid tulud languses.

Börsifirma teatel kasvas ärisegmentide auditeerimata hasartmängutulud teises kvartalis kokku 10,1% ja poolaasta kasv oli 8%. Eestis teenis kasiinofirma teises kvartalis 8,1 miljonit eurot ehk 7,5% mullusest enam.

Lätis ja Leedus laekus hasartmängutulu vastavalt 10,3 miljonit ehk 34,2% mullusest enam ja 4,9 miljonit eurot ehk 6,1% rohkem eelmisest aastast. Kasvu näitas ka Slovakkia turg, kus Olympicu hasartmängutulud kasvasid 9,1%, 3,7 miljonile eurole.

Suure hüppe tegi Itaalia üksuste käive, kus ettevõtte teenis teises kvartalis peale hasartmängumaksukulu 1,6 miljonit eurot hasartmängutulu ehk 95,6% võrdlusperioodist rohkem. Itaalia üksuste poolaasta käive oli 2,4 miljonit ehk 39,7% enam kui mullu esimese 6 kuu jooksul.

Seevastu Valgevenes kukkusid tulud läinud aasta teise kvartaliga võrreldes 11,2%, 0,5 miljonile ja Poolas 18,3%, 5,9 miljonile eurole.

Kokku teenis kontsern tänavu teises kvartalis 35 miljonit eurot hasartmängutulu ja esimeses poolaastas 67,7 miljonit eurot.

Hetkel kuum